"Het experiment was voor mij een reset naar het me weer goed voelen na een stressvolle periode. Echt een training van de feelgood-spier. Alle oefeningen zijn helder en fijn om te doen. Lekker down-to-earth. Module 4 is fantastisch! Smaakt naar meer!"
Elisabeth Donkers
Collagekunstenaar
JE (WEER) GOED VOELEN IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT

Je goed voelen is niet een luxe-ding, waar je met een beetje geluk af en toe in het weekend of in de vakantie eens aan toe komt. Nee! Je goed voelen is doorslaggevend voor je gezondheid, je hartslag en je gemoed. En niet onbelangrijk, je plezier in het leven.

Blijft jouw dag regelmatig steken op een mager zesje? En denk je dan bij jezelf: dat moet toch anders kunnen?

Mooi. Dan zit je hier goed.

Karin van der Tuin

HET FEEL GOOOOD-EXPERIMENT helpt je op weg. In dit online programma ga je samen met mij op ontdekking. Je gaat doen, opmerken en beleven. Een tocht van aha, via oohh naar mmm. Er vallen knoeperts van kwartjes. Je smile wordt steeds groter. Na afloop weet je hoe je altijd een positieve slinger aan je dag kunt geven. En voel je je tevreden, ontspannen en goedgehumeurd.

Good Feels Better heeft sinds kort een heus YouTube-kanaal, waar je geregeld kunt aanschuiven voor een feelgooood-shotje. Laat je lekker inspireren. Want: je goed voelen, voelt zoveel beter. Abonneer je gelijk, dan zit je altijd 1e rang.