Het Feel Gooood-experiment

Je vaker echt heul erg goed voelen. Het kan.

WAT HET IS

18 dagen lang elke dag een module. Afwisselend krijg je onderzoeksopdrachten, oefeningen en leesvoer. Beleven, doen en lezen dus.

In dit programma krijg je geen bergen theorie. Met opzet niet. Je bent misschien gewend om altijd goed over dingen na te denken. De zaken te analyseren en kritisch te beredeneren. In dit programma vraag ik juist het tegenovergestelde van je: om niet te veel na te denken. De kracht van het experiment zit ‘m in het DOEN, ERVAREN, BELEVEN en VOELEN. Iets wat je simpelweg met denken alleen niet voor elkaar krijgt.

Bovendien zou je, als je veel theorie zou krijgen, het risico lopen dat je daar als hoofdmens een beetje in verzandt. Ga je weer lopen nadenken, analyseren. Heb je dat weer! Dat schiet niet op. The point is dat je nu iets anders gaat proberen.

Je gaat je bewust worden van hoe jij de dingen doet. En bovenal ga je voelen wat dat met je doet.

WAT HET JOU OPLEVERT

Op deze manier doe je ook heel veel kennis op, alleen dan uit eigen ervaring. En dat is kennis van de allerbeste soort. Want die vergeet je nooit meer.

En niet onbelangrijk: je gaat je echt heul erg goed voelen.

Laat je meevoeren en verrassen.

MEER LEZEN EN WETEN?

Wil je nog veel meer lezen over dit experiment, over het achterliggende idee, waarom dan en hoe dan? Ik heb deze site volgestouwd met informatie. Lees hier over het waarom van het experiment en kijk hier om te zien hoe het eruit ziet.

Nog vragen? Check de FAQ of neem contact op. Je kunt ook onderaan via de groene knop een whatsappje sturen.

Stap nu in! Doe je individueel mee, dan kun je na aankoop direct beginnen met module 1. Kies je voor de groepseditie, dan kun je je nu al aanmelden. We beginnen dan op 6 november 2020. Voor beide opties geldt, aanmelden doe je hier.