Je kunt deze les bekijken zodra je ingelogd bent.

4 reacties

  1. Zojuist dit hele weekend en ook vandaag nog, geen telefoon aangeraakt, behalve om evt te bellen, of mijn Fitbit registratie op te merken. Heerlijk even geen Facebook, Instagram en whatsapp!!! Wat een verademing!

  2. Dit is, zonder dat je het in de gaten hebt – zo’n goede opdracht! Ik had per ongeluk een aantal lessen in het voren gewerkt en heb deze les afgelopen weekend gedaan. 2 dagen zonder mobiel. Ik had tijd over! Hoe bizar en hoe heerlijk.

  3. ik heb deze ervaring kort geleden opgedaan, voor mij werkt het het beste als mijn geliefden veilig thuis zijn, dan kan ik goed zonder maar wanneer ze dat nog niet zijn wil ik bereikbaar zijn. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor, mijn vaste telefoonnummer doorgeven aan mijn dierbaren, alleen de allerrrrbelangrijksten en dan mijn mobiel geheel uit. Dan kan ik het en jaaaaa dat is genieten!! Rust…anders denken…onrust ook…maar de duidelijkheid geeft echt rust en maakt dat ik veel leukere dingen ga doen.

  4. Morgen is het game-on!! Mijn brein heeft inmiddels alle “maar wat als’sen” en “eerst nog even dit’ten” nagelopen en de verwachting is dat de gevolgen van dit experiment niet te overzien zullen zijn. Maar ja, in het ergste geval moet ik quarantaine… dus ik doe het toch maar ;-)! Tot overmorgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.