Wat je bij Good Feels Better kunt doen

aanbod

01.

Het Feel Gooood-experiment

Leef je van weekend naar weekend en kijk je altijd reikhalzend uit naar je volgende vakantie? Ik leer je hoe het gewone leven ook een stuk relaxter kan. Want fun en rust is geen luxe, maar een must.

In dit online experiment ontdek je hoe jij de dingen doorgaans doet en dat het ook makkelijker kan. En je ontdekt waar je eigen lichtknop zit.

De winst: Je zakt in de rust, je groeit, hebt meer plezier en je voelt je stukken beter. Je krijgt er steeds meer lol in. In het leven dus.

Je wordt er simpelweg een leuker mens door. Voor jezelf en voor de mensen om je heen.

En het fijne is: je doet het niet in je uppie.

02.

de inplugsessie - versnel je proces en kom verder

Loop je maar te kauwen op dat ene vraagstuk, draai je rondjes als een hond op zoek naar zijn staart? Kom, laten we samen de brij ontwarren. Al lopend of online (wat jij wilt) stel ik jou de vragen die inzicht geven. Zo komen we tot de kern, vallen er muntjes en kun jij weer opgelucht en met ‘n frisse blik vooruit. Een inplugsessie duurt meestal 1 – 1,5 uur.

Wil je er alles over weten? Klik dan hieronder (de site is in ontwikkeling).

03.

Het Proeflab: van dralen in de coulissen naar durven doen

Is er iets wat je heel graag wilt, maar komt het er toch maar niet van?

Zou je het liefst eigen werk gaan maken, maar geef je je betaalde werk telkens voorrang?

Wil je ergens mee de wereld in, maar belandt je plan ongemerkt voortdurend onderaan de stapel?

Weet je stiekem heel goed wat je wilt, maar is het te groot en krijg je buikpijn bij de gedachte dat het werkelijkheid wordt?

Dan is het Proeflab voor jou the place to be.

04.

Het uit-je-depressie
boek

Krijgt het zwarte monster van tijd tot tijd vat op je en wil je niets liever dan daar voor eens en voor altijd mee afrekenen? Het depressieboek is – as you read – in wording. Het gaat over de weg van depressie naar domweg gelukkig. Met een fundamenteel andere kijk op depressie als uitgangspunt, neemt het boek je mee en krijg je de routekaart en de tools om ook zelf je weg terug te vinden. 

Je kunt bijna pre-orderen!

Klik hieronder om je naam op de wachtlijst te zetten.