Dagen :
Uren :
Minuten :
Seconden

— zomerpilot —

NIEUW:
Het Proeflab

 

Wil je nu eindelijk gaan doen wat je je al heel lang voorneemt? Of je nu een stap erbij wilt zetten of juist een versnellinkje lager wilt, of je nou als mens wilt groeien of in je bedrijf, in het Proeflab sta je er niet langer alleen voor. En lukt het wél.

Lang leve de kracht van samen!

 

de megakracht van samen

Bangeriken, twijfelkonten en dappere dodo's unite! Stop met het in je uppie aanklooien.

Kies voor samen, dan doe je het wél.

Wekelijks:
groepssessie voor concrete stappen

Maandelijks:
groepscoaching voor verdieping en inzicht

Dagelijks:
uitwisselen, delen en juichen in Slack

Ja, maar hoe dan?

We hebben het zo vaak over dingen als persoonlijke groei, zelfliefde en uit je (brrrr) comfortzone, maar als puntje bij paaltje komt stellen we dat liever nog even uit. Past nu toch niet, zooo druk nog voor *de vakantie, *die presentatie, *heb er nu echt te weinig energie voor… Maybe later.

Logisch, want teringjantje, wat spannend. Maar bij thema’s als zelfliefde en een grotere jas aantrekken, trouw zijn aan jezelf, is de vraag vooral: hoe doe je dat in hemelsnaam? Want je wilt wel, heus, alleen hoe ziet dat er dan uit in de praktijk? Zolang je dat niet weet, gebeurt er ook weinig.

No worries, hier lopen we allemaal tegenaan, ik ook. Er zit dus maar een ding op: uitproberen.

Vage shizzle verhelderen

Daarom heb ik dit Proeflab in het leven geroepen. Daar gaan we vage dingen omzetten in concrete praktische manieren en stappen om in het echte leven mee te oefenen.

Waarmee? Goeie vraag. Dat verschilt per persoon. Jij gaat aan de slag met het onderwerp dat voor jou nu het meest speelt.

Zo is de een met iets bezig in het persoonlijke leven, waar het de ander om stappen in werk of onderneming gaat. Soms wil je iets beter kunnen of durven wat zich op allerlei plekken in je leven laat zien.

Die stappen kunnen ook juist stapjes terug zijn. Waar de een in beweging wil, zit bij de ander de uitdaging ´m juist in minder doen.

 

Zomer - dé tijd om
nieuwe dingen te proberen

Start op 11 en 12 juli 2022 -
kies voor ochtend of avond

Pilot - veel waarde,
fijne prijs

Meld je aan
via het contactformulier
en vermeld
in welke groep je wilt

Not all those who wander are lost. 

Met wie duik je het proeflab in?

Karin van der Tuin

Hi, Karin hier. Ik verwelkom je graag in deze zomerpilot van het Proeflab. We gaan samen aan de slag. Jij brengt je eigen vragen, wensen en valkuilen in. Ik bevraag je richting de kern van jouw situatie zodat je tot concrete stappen komt. Positief, intuïtief en met volle aandacht voor jou. Iedereen komt aan bod. En het fijne van een groep is, je steekt ook dingen van elkaar op.

Het doel: feel gooood natuurlijk! Want in je uppie aanklooien is soms gewoon waardeloos.   

Herken je hier iets in?

 • Je zou je graag meer uitspreken, want voor je het weet heb je weer ingeslikt wat jij wilde zeggen.
 • Je zou wel meer ruimte voor jezelf willen maken, maar je grenzen bewaken is best een dingetje.
 • Je wilt je niet langer verstoppen, maar vind het doodeng om dat speelveld op te gaan.
 • Je voelt je overweldigd en overvraagd en wilt weer bomen zien en niet alleen maar bos.
 • Je weet dat je rustiger aan zou moeten doen, maar je rent steeds achter de feiten aan.
 • Je wilt graag aan iets nieuws beginnen maar durft het oude niet zo goed los te laten.
 • Je denkt vaker in tekort dan je wilt en zou er best iets meer op willen leren vertrouwen dat het leven vóór jou is.

Wat het ook maar is voor jou: je komt geen steek verder zolang je aan de rand van het veld blijft staan. Hoe ongemakkelijk het soms ook is, je zult mee moeten gaan spelen. Want op het speelveld, daar gebeurt het!

De positieve ervaringen die je daar opdoet geven moed. En loopt het niet zoals je wilde, dan zijn we er voor je in het Proeflab en broeden we op de volgende stap. In je eentje zou je dan zomaar weer het hele idee in de hoek gooien en je gezicht in een zak chips begraven.

Maar no more, want samen kom je wel verder. Dan veeg je het stof van je schouders en maak je een nieuw plan. Ik geef je inzichten en tools en samen met de groep moedigen we je aan langs de zijlijn.

Let op: het is geen praatgroep of theekransje. Het doel is dat je tot stappen komt en daarom zal ik met gerichte intuïtieve vragen snel tot de kern komen. Samen filteren we uit jouw inbreng waar het werkelijk om gaat en wat je kunt gaan doen in de praktijk.

Door elke week met je thema bezig te zijn word je je tijdelijk hyperbewust van waar en hoe dat zich laat zien in je leven. Je kunt het nieuwe gedrag of inzicht dan direct toepassen. Oefenen dus. En dat levert goeie dingen op.

Niet alleen breng je je eigen vraagstukken in, ook leer je van elkaars inbreng. In de online omgeving kun je delen wat je hebt gedaan en hoe dat uitpakte en dat is ongelooflijk waardevol en leuk!

In de maandsessies gaan we dieper in op de redenen waarom je niet doet wat je wel wilt, wat het moeilijk maakt. We onderzoeken de onderliggende stukken en buigen die om. Alles is erop gericht dat het weer lekker gaat stromen in jou. 

In Het Proeflab ervaar je de kracht van samen. Samen durf je meer, kan je meer, leer je meer, heb je meer lol, ben je elkaars stok achter de deur en sta je elkaar langs het parcours aan te moedigen. High fives, lachen, tranen, opluchting en powerrrr.

Dit levert het Proeflab je op

 • In beweging komen en blijven –  In je eentje beland je zomaar weer op allerlei zijpaden, verzand je in allerlei details en randverschijnselen en verlies je uit het oog wat je ook alweer wilde.

 

 • Accountability – In je up loop je er zo weer voor weg of ga je uitvluchten of smoezen zitten verzinnen. Want: te spannend, te ongemakkelijk. Doe ik nog wel eens. Ooit. We weten allemaal waar dat toe leidt. En omdat je er niemand over hebt verteld, kom je daar ook mee weg. Niemand die je aan je jasje trekt.

 

 • Je eigen cheerleader squad Houd je het voor jezelf, dan heb je dus ook niemand die je aanmoedigt, inspireert en meedenkt over aanvliegroutes en invalshoeken die je zelf nooit bedacht had. Zou het niet lekker zijn om wel zo iemand aan je zijde te hebben? In het Proeflab heb je mij én de andere proofies om het samen mee te doen.

ook zo klaar met in je eentje aanmodderen?

Kom, laten we het samen doen

Via de groene knop kom je bij het contactformulier. Meld je aan door een bericht te sturen met daarin ‘deelname zomerpilot’ en of je in de ochtendgroep of de avondgroep wilt.

Scroll voor alle data en tijden door naar onderen op deze pagina.

Heb je vragen of wil je even bellen, vermeld dan je telefoonnummer in het bericht.

Praktische zaken

Hoe, wat en wanneer

 • Een groep bestaat uit max 6 mensen.
 • Alle sessies zijn online.
 • Er is een ochtendgroep op maandag en een avondgroep op dinsdag. Jij kiest bij welke groep je wilt.
 • Dagelijkse uitwisseling gaat via Slack.

 

VRIJHEID BLIJHEID: 

Je MAG aan alle sessies deelnemen, maar dat HOEFT niet. Ik heb lekker veel data geprikt, zodat iedereen ongeacht vakantieplannen en verplichtingen ruimschoots de kans heeft om aan te schuiven. Maar jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt. Dus stel dat je in juli slechts 1 keertje en in augustus maar 2 of 3 keer kunt, dan is dat nul komma nul probleem! Je gaat er hoe dan ook veel uithalen. Promise. 

SCHUIF GRATIS EEN KEER AAN: 

Denk je: hartstikke leuk, maar ik weet het niet, hoor. Allemaal vreemde mensen, ik ken die Karin helemaal niet, wat nou als het niks voor mij blijkt…  Snap ik volledig. Kom dan gewoon eerst een keer snuffelen aan het Proeflab! Kost niks en je zit nergens aan vast. Mail me even of je op maandagochtend 11 juli of dinsdagavond 12 juli komt proeven!  

Maandaggroep - ochtend

 • ma 11 juli 10:00-12:00u (aftrap combi weeksessie en groepscoaching)
 • ma 18 juli (geen sessie ivm vakantie)
 • ma 25 juli (geen sessie ivm vakantie)
 • ma 1 augustus 10:00-11:00u (weeksessie)
 • ma 8 augustus 10:00-12:00u (combi weeksessie en groepscoaching)
 • ma 15 augustus 10:00-11:00u (weeksessie)
 • ma 22 augustus 10:00-11:00u (weeksessie)
 • ma 29 augustus 10:00-12:00u (groepscoaching)

Dinsdaggroep - avond

 • di 12 juli 19:30-21:30u (aftrap combi weeksessie en groepscoaching)
 • di 19 juli (geen sessie ivm vakantie)
 • di 26 juli (geen sessie ivm vakantie)
 • di 2 augustus 19:30-20:30u (weeksessie)
 • di 9 augustus 19:30-21:30u (combi weeksessie en groepscoaching)
 • di 16 augustus 19:30-20:30u (weeksessie)
 • di 23 augustus 19:30-20:30u (weeksessie)
 • di 30 augustus 19:30-21:30u (groepscoaching)

Kom proeven aan de pilot

Het zomerse Proeflab

Pilotprijs voor twee maanden nu

(ex btw)
95
 •  

Let's join forces. Want goed voelt nu eenmaal beter.