De Week jezelf los
van je
smartphone-week

Ben jij stiekem verslaafd aan je telefoon?

(dan wil je vast weer zelf de baas worden!)

 

6 t/m 13 december 2022

DOE MEE!

Vergroeid met je foon?

Heb je nét een rondje socials gedaan en je telefoon weer weggelegd, pak je ‘m minuten later alweer op om datzelfde rondje te doen. Whaaa!

En nu je er toch bent, check je gelijk het laatste nieuws, je mail en leg je een woordje. Hee, zou er al een appje zijn over die afspraak? Snel even kijken.

Je vindt het zelf ook best raarrr. En toch, je vingers lijken al scrollend een eigen leven te leiden, buiten jouw controle om.

Jeez, zeg je tegen jezelf, doe effe normaal. Wat voelt dit opgefokt.

Je hebt het je al een paar keer voorgenomen: ik zou echt wat minder op m’n telefoon moeten zitten, maar ja….voor je het weet ga je er weer volledig in op. Ben je weer een half uur verdwenen in je telefoon.

Je hebt ook al een maximale schermtijd ingesteld en dat helpt wel een klein beetje. Maar je kan er niet omheen: die telefoon heeft je in zijn greep. Meer dan je lief is.

Hoe je nu met je telefoon omgaat kost je bakken met tijd.

Het maakt je onrustig en gejaagd.

Je arme hoofd loopt over van al die informatie.

Je kunt nog maar moeilijk tot rust komen.

Tijd om jezelf
los te weken

Je bent er zat van en wilt het graag anders. Kom op, dit moet je toch lukken, denk je geïrriteerd bij jezelf.

Goed nieuws, want ik kan je zeggen: ja absoluut, dit gaat je lukken. En het is zelfs makkelijker dan je nu denkt.

De Week-jezelf-los-van-je-smartphone-week doet precies dat: aan de hand van piepkleine opdrachten ga je je loswurmen uit de greep van je telefoon. In 8 dagen neem jij de controle terug over je apparaat.

  • Je wordt je bewust van hoe je het tot nu toe deed
  • Je krijgt nieuwe inzichten
  • Je doorbreekt patronen
  • Je ontdekt dat je niet hopeloos verloren bent (pfjoe!)
  • Je went je nieuwe gewoontes aan
  • Je hoofd wordt niet langer gebombardeerd met waanzinnige hoeveelheden informatie
  • Jij bepaalt zelf weer wanneer je je telefoon wilt pakken

Waarom meedoen?

Deze 8-daagse challenge is voor iedereen die meer in de greep van zijn smartphone is dan ie eigenlijk wil toegeven.

De Week-jezelf-los-van-je-smartphone-week geeft je inzicht en laat je spelen met de manier waarop je je telefoon gebruikt. Gaandeweg doorbreek je hardnekkige patronen. Het resultaat: je kunt weer ontspannen, bent uit de ban van je apparaat en hebt ineens nooit meer tijd tekort.

Bedenk maar vast wat je met al die tijdwinst gaat doen. Kun je weer eens een boek lezen, of met volle aandacht bij je kinderen of een gesprek zijn. Of ehm jezelf weer eens horen denken. Fijn!

De smartphonechallenge begint op 6 december en duurt t/m 13 december. Meld je NU aan!

Zij deden
al mee

“Karin bedenkt toegankelijke manieren om vervelende dingen te tackelen. Deze telefoonchallenge maakt me bewust van mijn patronen en het geeft mij inzicht en hoop dat het anders kan. Zonder dat ik mezelf daarmee geweld aandoe. Niet alles is verloren! Wat ik eraan heb is groeiend bewustzijn. Het wegleggen van mijn telefoon is minder moeilijk dan ik dacht en levert meer op dan ik verwachtte. Tijd, aandacht en energie om maar eens wat te noemen.”
Saskia van der Elst
De Toneeljuf
“Tijdens de challenge passeerden meerdere gevoelens de revue...van besef, weerstand en een algeheel jamaarbijmijisdatandershoor tot bevrijding en rust. Nu vasthouden.”
Marloes Maurits
Twinkeltje
“Uit verveling of automatisme mijn telefoon pakken. En dan maar nodeloos scrollen of het nieuws lezen. Ik dacht dat ik niet meer zonder kon, maar al na een paar dagen was de drang een stuk minder. En dat geeft zoveel rust. Ik kan me langzaam weer concentreren op een boek of serie. Karin is een hele fijne en begripvolle coach. Ze steunt je waar nodig en heeft altijd een goed advies. En gelukkig doe je het niet alleen. Een verademing!”
Claire Wever
Tekstwever

Met wie doe je deze
8-daagse?

Met mij, Karin van der Tuin. Aangenaam!

Als voormalig smartphonejunkie weet ik er alles van, hoe die telefoon maar aan je blijft zeuren en trekken. Jaren terug deed ik mee aan de 24 uur met volle aandacht van Maartje ter Veen. Wat ik daarin ontdekte was zo’n openbaring, dat ik er een module over opnam in mijn programma – het Feel Gooood-experiment. Maar wat bleek: dit onderdeel was ehm…nou ja zacht gezegd een beetje te veel gevraagd voor de meeste mensen. “Ka, die ene module, die heb ik even overgeslagen, hoor. Doe ik later nog wel eens.”

Het was of ik van mijn deelnemers vroeg om ineens onvoorbereid de Mount Everest te beklimmen.

Daar moest iets op gevonden worden. Want het gaat mij erom dát je iets probeert, eens met bepaalde ingesleten gewoonten speelt, en niet dat je al bibbert bij de gedachte.

En dus heb ik er een instapversie van bedacht, deze Week-jezelf-los-van-je-smartphone-week dus. We gaan het in ministappen doen, lekker behapbaar. En het doel is niet de top van de Mount Everest, maar een aanzienlijk lager gelegen heuvel. Je leert onderweg van alles, over jou en je telefoon, en jullie soms ingewikkelde relatie 🙂. Na afloop kijk je trots terug op wat je hebt geflikt, én heb je een beginnetje gemaakt met nieuwe gewoontes. Samen bedenken we hoe je die echt in je leven kunt integreren.

Ben je nieuwsgierig naar de mens Karin, kijk dan hier op de Over Mij-pagina. Via de knoppen hieronder kom je nog meer aan de weet. Als je dat wilt.

Ik weet genoeg, count me in!

Ik meld me nu direct aan (tot 29 november mooi voordelig!) >>>

Wat je krijgt

Opdrachten

Je gaat dagelijks aan de slag met kleine opdrachten.

Inzichten

Je wordt aan het denken gezet en krijgt nieuwe inzichten.

Samen doen

In de online omgeving wissel je ervaringen met elkaar uit.

Livesessies

Stel al je vragen bij de 3 livesessies deze week.

Meedenken

Ik denk doorlopend met al je vragen mee in Slack.

Kost dat? En praktisch

Ben je een heul snelle Jelle en meld je je aan vóór 29 november 19.00u, dan betaal je voor deelname aan de Week-jezelf-los-van-je-smartphone-week slechts € 27,50.

Daarna betaal je de reguliere prijs van € 38. Doe je met zijn tweeën mee, dan betaal je samen € 66, da’s dus maar € 33 per persoon. 

Genoemde prijzen zijn ex 21% btw.

Data livesessies

  • 6 december 2022 om 11.30 uur (aftrap)
  • 9 december 2022 om 19.30 uur (halverwege)
  • 13 december 2022 om 11.30 uur (afronding)

 

Er komt een opname, dus geen punt als je er niet live bij kunt zijn.

Heb je andere vragen? Stuur dan een bericht!

Ineens heb je tijd over

Na deze challenge bepaal jij zelf weer wanneer je je telefoon pakt. Die telefoon heeft jou niet meer in zijn macht. Rust aan je kop, eindelijk! En de grootste verrassing: je blijkt zeeën van tijd over te houden als je jezelf eenmaal hebt losgeweekt van die eeuwig aanwezige telefoon.

Dus, als je nog twijfelt, dan heb ik deze toetsvraag voor je:

HEB JIJ WELEENS LAST VAN JE TELEFOON?

Als je antwoord JA is, dan ga je zeker iets aan deze challenge hebben.

Kom, doe mee.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.