Je bent vast enorm nieuwsgierig inmiddels. Ik hoor je denken: “Oké, misschien wil ik wel meedoen. Maar wat is dit dan voor experiment en wat ga ik precies doen?“ Blijf lezen, ik vertel je er hier alles over.

In deze video zie en hoor je meer over het Feel Gooood-experiment

Je gaat gedurende een paar weken op een soort dieet. Beter gezegd, je bovenkamer gaat op dieet. Net als bij een dieet om af te vallen ga je in dit Feel Gooood-experiment bepaalde dingen schrappen en andere dingen toevoegen aan je dagelijkse regime. Dus wat je elke dag tot je neemt en waar je je hoofd mee bevolkt.

Het programma is gegoten in de vorm van een experiment. Tijdens een experiment kun je namelijk naar hartenlust nieuwe dingen uitproberen. En het heeft als grote voordelen dat het niet hoeft te slagen en dat het niet kan mislukken. Je gaat er gewoon een beetje mee spelen.

Met een soort onderzoeksbril op ga je aan de slag in je eigen proeflab. Je bent onderzoeker en proefkonijn in één. Tijdens deze ontdekkingsreis ga je van alles opmerken en noteren. Heel luchtig. Er is geen vast einddoel. Je gaat alleen maar observeren en waarnemen.

Het wordt als een soort zomervakantie. Maar dan tijdens het gewone leven. In deze Feel Gooood-weken krijg je verschillende tools. Tools als in handreikingen, oefeningen, foefjes en opdrachtjes. Daarmee kun je zelf praktisch aan de slag.

Er is een besloten Facebookgroep waar je je ervaringen met elkaar kunt delen. Daar, in die groep, kun je ook met al je vragen terecht. Ik zal er geregeld een vragenuurtje houden. Je hoeft trouwens niet in die Facebookgroep. In je eentje is het ook al leuk genoeg.

Goed. Durf je het aan? Tuurlijk wel. Gewoon doen. Het wordt heel erg leuk. En het gaat je heel veel opleveren. Bestel het programma hier.

Toch nog vragen? Neus eens tussen de veelgestelde vragen of lees het interview met Karin. Liever even echt contact? Stuur me hier een bericht.