De mini-lockdown-editie: start maandag 15 november 2021

Het Feel Gooood-experiment

01.

Meld je aan voor het programma

Meld je via de rode knop hieronder aan.

Inclusief 21% belasting

02.

doorloop de stappen en reken af

Als je een kortingscode hebt, vul je die bij het afrekenen in. Wordt gelijk verrekend.

03.

check je mailbox

Je hoort direct per mail dat je bent aangemeld. Vanaf maandag 15 november krijg je de mails met links naar het programma.

04.

ga naar de Facebook
groep

Word lid van de Facebook-groep. Je vindt de link in de 1e mail. Zeg vast hallo tegen je mede-feelgooders.

De mini-lockdown-editie

Mini-lockdown wordt
Mini-retraite!

WAT NOU ALS…
…de aankomende mini-lockdown geen drama hoeft te zijn? En je er juist een goeie-mooie-fijne draai aan kunt geven?
 
Dat je in plaats van je rot te voelen, je op te winden, bezorgd, bozig of angstig te zijn, juist gaat inzetten op je goed voelen. Maar dan écht goed.
 
CHILL OUT EN STAP IN EEN ANDERE MODUS
Hoe? Nou, door mee te doen aan het Feel Gooood-experiment. Tijdens dit experiment ga je met kleine maar effectieve oefeningen en opdrachten samen met alle andere feelgooders aan de slag. Jij bent de proefpersoon in je eigen proeflab. Even geen moeilijke toestanden. Nee, 18 dagen lang de focus op jou. Je begint aan een soort mini-retraite. Waardoor je niet alleen tot rust komt, maar ook in een andere modus stapt. Een modus die heerlijk voelt. Gaandeweg ga je je steeds beter voelen en steek je van alles op over de leukste persoon op aarde. Ja jij dus.
 
MAAK VAN DE MINI-LOCKDOWN JE EIGEN MINI-RETRAITE
Ga niet zitten balen. Nee, doe juist je voordeel met deze downtime. Zo kom je over drie weken gegarandeerd met een ander gevoel de lockdown uit dan hoe je erin ging. Veul beter, veul relaxter. Dat wil je.
 
We beginnen a.s. maandag 15 november 2021. Die ochtend vind je de eerste mail in je inbox.
 
>>De eerste 10 inschrijvers betalen € 50 (normale prijs is € 75). Gebruik bij het afrekenen de kortingscode EERSTETIEN, dan komt het goed.
 
En, en, en…dit weekend worden er via de socials 3x een gratis deelname verloot! Ga naar Facebook, LinkedIn of Insta om kans te maken. Je hoeft alleen maar onder het bericht te reageren met JA, IK WIL! Je komt er via de knoppen in de footer. Op zondag de 14e om 19.30u loot ik en krijgen de winnaars persoonlijk bericht en maken we gelijk alles in orde voor een goeie start op maandag.
 
Meld je nu gelijk aan:
Inclusief 21% belasting