FAQ

De inhoud van het programma is in beide gevallen identiek. Als je voor de individuele optie kiest, doe je het in je eigen tempo en in je eentje. Daarnaast wordt er eens in de zoveel tijd een groepsexperiment opgestart, omdat de ervaring leert dat je dan nog harder gaat. Je hebt meer drive, meer plezier en meer resultaat. Alsof je een beetje op de energie van de groep meelift. Of je nou kiest voor individueel of groep, in beide gevallen heb je toegang tot de besloten Facebookgroep. Daar ben ik ook te vinden voor vragen en ik plaats er geregeld extra video’s met toelichting. Het eerstvolgende groepsexperiment start op 15 februari 2021. De inschrijving is nu geopend! Aanmelden doe je hier op de Productenpagina. Kun je nu niet meedoen, meld je dan aan voor de Makkelijke Mail, dan blijf je op de hoogte over de volgende groepsexperimenten.

Eigenlijk is de korte versie dat het leven veel makkelijker kan. Liever de lange versie? Klik dan hier voor een interview met maker en bedenker Karin over het ontstaan en het achterliggende idee van het Feel Gooood-experiment.

Voor werkelijk iedereen. Voor iedereen die nieuwsgierig van aard is, die meer over zichzelf wil ontdekken en die zich gewoon vaker heul erg goed wil voelen.

Bijvoorbeeld voor degene die door het leven sjeest.

Degene die de hele dag vooral de dingen loopt weg te werken die op zijn bordje liggen.

Die wel klaar is met dat altijd maar druk-druk-druk zijn.

Degene met lichamelijke kwaaltjes.

Degene die zich geregeld uitgeblust voelt.

Die vaak loopt te piekeren en te peinzen.

Degene die soms met hartkloppingen in bed ligt.

Degene die baalt van het altijd maar MOETEN.

Kortom, het is voor iedereen die wel eens verzucht: dit moet toch makkelijker kunnen?!

Je kunt het helemaal doen zoals jij het wilt. Alleen of samen. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Kwestie van aankopen en dezelfde dag nog van start gaan. Er is een Facebookgroep bij het programma, waar je met andere deelnemers kunt delen en uitwisselen. Maar jij kiest zelf of je dat wilt. Niks moet. Doe lekker wat jij prettig vindt.

Valt qua tijd reuze mee. Concreet kost het je meestal een kwartiertje per dag. Wel heb je er een beetje aandacht bij nodig. Je krijgt in de loop van 4 weken telkens om de paar dagen een module met een of twee “lessen”. Hoeveel tijd er tussen de mails zit, verschilt per module, maar meestal krijg je zo om de 3 dagen een nieuw opdrachtje. Soms een onderzoeksopdrachtje om mee te nemen de dag in, een andere keer wat leesvoer, dan weer een oefening voor een lekker gevoel. Je hebt zo voldoende ruimte om het in je eigen tijd en tempo te kunnen doen. En om dingen een beetje te laten bezinken, wel zo prettig. Lukt je ook als je al heel druk bent. Er zitten een paar grotere experimenten in. Die vragen wel iets meer tijd en wat aanpassingen van je, om uiteindelijk vooral veel op te leveren. Dompel je erin onder en laat je gewoon verrassen.

Tuurlijk kan dat. Heel leuk zelfs. Met een kleine aanvulling. Doe het in eerste instantie vooral voor jezelf. Noteer wat je opmerkt en neem de tijd om het te laten landen. Deel het daarna met je vriend(in) die ook meedoet. Sommige opdrachtjes gaan nog beter als je ze hardop uitspreekt in het bijzijn van je partner in crime. Dan is het een driedubbele win-win.

Zeker! Er is een speciale besloten Facebookgroep waar je met andere Feelgooooders je ervaringen en belevenissen kunt uitwisselen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je lid van deze groep worden.

Load More