Eigenlijk is de korte versie dat het leven veel makkelijker kan. Liever de lange versie? Klik dan hier voor een interview met maker en bedenker Karin over het ontstaan en het achterliggende idee van het Feel Gooood-experiment.

Voor werkelijk iedereen. Ben je nieuwsgierig van aard, wil je jezelf beter leren kennen, wil je graag nieuwe dingen ontdekken en je gewoon vaker heul erg goed voelen? Dan is dit programma voor jou. Kijk maar eens of je iets in de onderstaande dingen herkent:

Bijvoorbeeld dat je door het leven sjeest.

Dat je de hele dag vooral de dingen loopt weg te werken die op je bordje liggen. Aan jezelf toekomen? Geen idee wanneer dat voor het laatst gelukt is.

Dat je stiekem wel klaar bent met dat altijd maar druk-druk-druk zijn.

Dat je zwaar moet nadenken over de vraag: hoe gaat het echt met je? Je hebt serieus geen flauw idee.

Dat je allerlei raadselachtige lichamelijke kwaaltjes hebt. Worden het er nou steeds meer of lijkt dat maar zo?

Dat je je geregeld uitgeblust voelt. Mag ik al naar bed?

Dat je vaak loopt te piekeren en te peinzen.

Dat je soms met hartkloppingen in bed ligt.

Dat je baalt van het altijd maar MOETEN en geleefd worden.

Kortom, het is voor iedereen die wel eens verzucht: dit moet toch makkelijker kunnen?! Want JA, dat kan. Gegarandeerd.

Zeker weten of het iets voor jou is of twijfel je over iets specifieks? Stuur me even een mail en kijken we samen even naar je vraag of we maken een belafspraak.

Je kunt het helemaal doen zoals jij het wilt. Alleen of samen. Wil je het lekker zelluf doen, dan kun je op elk gewenst moment beginnen. Kwestie van aankopen en dezelfde dag nog van start gaan. Er is een Facebookgroep bij het programma, waar je met andere deelnemers kunt delen en uitwisselen. Maar jij kiest zelf of je dat wilt. Niks moet. Doe lekker wat jij prettig vindt.

Valt qua tijd reuze mee. Concreet kost het je meestal een kwartiertje per dag. Wel heb je er een beetje aandacht bij nodig. Je krijgt in de loop van 18 dagen telkens om de paar dagen een module met een of twee “lessen”. Hoeveel tijd er tussen de mails zit, verschilt per module, maar meestal krijg je zo om de 3 dagen een nieuw opdrachtje. Soms een onderzoeksopdrachtje om mee te nemen de dag in, een andere keer wat leesvoer, dan weer een oefening voor een lekker gevoel. Je hebt zo voldoende ruimte om het in je eigen tijd en tempo te kunnen doen. En om dingen een beetje te laten bezinken, wel zo prettig. Dat lukt je ook als je heel druk bent. Er zitten een paar grotere experimenten in. Die vragen iets meer tijd en wat aanpassingen van je, om uiteindelijk vooral veel op te leveren. Dompel je erin onder en laat je gewoon verrassen.

Tuurlijk kan dat. Heel leuk zelfs. Met een kleine aanvulling. Doe het in eerste instantie vooral voor jezelf. Noteer wat je opmerkt en neem de tijd om het te laten landen. Deel het daarna met je vriend(in) die ook meedoet. Sommige opdrachtjes gaan nog beter als je ze hardop uitspreekt in het bijzijn van je partner in crime. Dan is het een driedubbele win-win.

Zeker! Welk pakket je ook kiest: voor iedereen is er de speciale besloten Facebookgroep waar je met andere Feelgooooders je ervaringen en belevenissen kunt uitwisselen. Zodra je je hebt aangemeld, kun je lid van deze groep worden. Heb je voor het Roedeltraject gekozen, dan zit je in je eigen intieme groepje met wie je alles kunt delen en samen op ontdekking gaat.