Dagen :
Uren :
Minuten :
Seconden


HET PROEFLAB

Wil je nu eindelijk gaan doen wat je je al heel lang voorneemt?

Of je nu een stap erbij wilt zetten of juist een versnellinkje lager wilt, of je nou als mens wilt groeien of in je bedrijf, in het Proeflab sta je er niet langer alleen voor. En lukt het wél.

Ervaar de megakracht van samen!

de enorme kracht van samen

Meesteruitstellers en twijfelkonten unite! Stop met het in je uppie aanklooien.

Kies voor samen, dan doe je het wél.

Ja, maar hoe dan?

We hebben het zo vaak over dingen als persoonlijke groei, zelfliefde en uit je (brrrr) comfortzone, maar als puntje bij paaltje komt stellen we dat liever nog even uit. Past nu toch niet, zooo druk nog voor *de vakantie, *die presentatie, *heb er nu echt te weinig energie voor… Maybe later.

Logisch, want teringjantje, wat spannend. Maar bij thema’s als zelfliefde en een grotere jas aantrekken, trouw zijn aan jezelf, is de vraag vooral: hoe doe je dat in hemelsnaam? Want je wilt wel, heus, alleen hoe ziet dat er dan uit in de praktijk? Zolang je dat niet weet, gebeurt er ook weinig.

No worries, hier lopen we allemaal tegenaan, ik ook. Er zit dus maar een ding op: uitproberen.

Dagelijks:
>uitwisselen, delen en juichen in Slack

Tweewekelijks:
groepssessie >wat wil je en wat ga je doen

Maandelijks:
1-op-1 coaching >valkuilen en concrete stappen

Maandelijks:
groepscoaching >inzicht en verdieping

Vage shizzle verhelderen

In dit Proeflab gaan we vage dingen omzetten in concrete praktische manieren en stappen om in het echte leven mee te oefenen.

Waarmee? Goeie vraag. Dat verschilt per persoon. Jij gaat aan de slag met het onderwerp dat voor jou nu het meest speelt.

Zo is de een met iets bezig in het persoonlijke leven, waar het de ander om stappen in werk of onderneming gaat. Soms wil je iets beter kunnen of durven wat zich op allerlei plekken in je leven laat zien.

Die stappen kunnen ook juist stapjes terug zijn. Waar de een in beweging wil, zit bij de ander de uitdaging ´m juist in minder doen.

Meld je aan
via de groene knop (contactformulier)
en vermeld
in welke groep je wilt

Herfst - hét moment om
voornemens in de praktijk te brengen

Start op dinsdag 4 oktober 2022 -
kies voor ochtend of avond

Pilot - veel waarde,
fijne prijs

Herken je hier iets in?

 • Is er iets wat je heel graag wilt, maar komt het er toch maar niet van?
 • Zou je het liefst eigen werk gaan maken, maar geef je je betaalde werk telkens voorrang?
 • Wil je ergens mee de wereld in, maar belandt je plan ongemerkt voortdurend onderaan de stapel?
 • Weet je stiekem heel goed wat je wilt, maar is het te groot en krijg je buikpijn bij de gedachte dat het werkelijkheid wordt?
 • Loop je op je tandvlees en voel je aan je water dat er dingen anders moeten, en lukt het je toch maar niet om je oude kringetje te doorbreken?

Wat het ook maar is voor jou: je komt geen steek verder zolang je aan de rand van het veld blijft staan. Hoe ongemakkelijk het soms ook is, je zult mee moeten gaan spelen. Want op het speelveld, daar gebeurt het!

De positieve ervaringen die je daar opdoet geven moed. En loopt het niet zoals je wilde, dan zijn we er voor je in het Proeflab en broeden we op de volgende stap. In je eentje zou je dan zomaar weer het hele idee in de hoek gooien en je gezicht in een zak chips begraven.

Maar no more, want samen kom je wel verder. Dan veeg je het stof van je schouders en maak je een nieuw plan. Ik geef je inzichten en tools en samen met de groep moedigen we je aan langs de zijlijn.

Let op: het is geen praatgroep of theekransje. Het doel is dat je tot stappen komt en daarom zal ik met gerichte intuïtieve vragen snel tot de kern komen. Samen filteren we uit jouw inbreng waar het werkelijk om gaat en wat je kunt gaan doen in de praktijk.

Door elke week met je thema bezig te zijn word je je tijdelijk hyperbewust van waar en hoe dat zich laat zien in je leven. Je kunt het nieuwe gedrag of inzicht dan direct toepassen. Oefenen dus. En dat levert goeie dingen op.

Niet alleen breng je je eigen vraagstukken in, ook leer je van elkaars inbreng. In de online omgeving kun je delen wat je hebt gedaan en hoe dat uitpakte en dat is ongelooflijk waardevol en leuk!

In de maandsessies gaan we dieper in op de redenen waarom je niet doet wat je wel wilt, wat het moeilijk maakt. We onderzoeken de onderliggende stukken en buigen die om. Alles is erop gericht dat het weer lekker gaat stromen in jou. 

In Het Proeflab ervaar je de kracht van samen. Samen durf je meer, kan je meer, leer je meer, heb je meer lol, ben je elkaars stok achter de deur en sta je elkaar langs het parcours aan te moedigen. High fives, lachen, tranen, opluchting en powerrrr.

Dit levert het Proeflab je op

 • In beweging komen en blijven –  In je eentje beland je zomaar weer op allerlei zijpaden, verzand je in allerlei details en randverschijnselen en verlies je uit het oog wat je ook alweer wilde.

 

 • Accountability – In je up loop je er zo weer voor weg of ga je uitvluchten of smoezen zitten verzinnen. Want: te spannend, te ongemakkelijk. Doe ik nog wel eens. Ooit. We weten allemaal waar dat toe leidt. En omdat je er niemand over hebt verteld, kom je daar ook mee weg. Niemand die je aan je jasje trekt.

 

 • Je eigen cheerleader squad Houd je het voor jezelf, dan heb je dus ook niemand die je aanmoedigt, inspireert en meedenkt over aanvliegroutes en invalshoeken die je zelf nooit bedacht had. Zou het niet lekker zijn om wel zo iemand aan je zijde te hebben? In het Proeflab heb je mij én de andere proofies om het samen mee te doen.

Ook zo klaar met in je eentje aanmodderen?

Kom, laten we het samen doen.

 • Via deze groene knop kom je bij het contactformulier. Meld je aan door een bericht te sturen met daarin ‘deelname herfstpilot’ en vermeld gelijk of je in de ochtendgroep of de avondgroep wilt.
 • Scroll voor alle data en tijden door naar onderen op deze pagina.
 • Heb je vragen of wil je even bellen, vermeld dan je telefoonnummer in het bericht.

Not all those who wander are lost. 

Met wie duik je het proeflab in?

Karin van der Tuin

Hi, Karin hier. In het Proeflab gaan we samen aan de slag. Jij brengt je eigen vragen, wensen en valkuilen in en ik bevraag je richting de kern van jouw situatie zodat je tot concrete stappen komt. Positief, intuïtief en met volle aandacht voor jou. Iedereen komt aan bod. En het fijne van een groep is, we denken met elkaar me en je steekt ook dingen van elkaars verhalen op.

Het doel: feel gooood natuurlijk! Want in je uppie aanklooien is soms gewoon waardeloos.   

Praktische zaken

Hoe, wat en wanneer

 • Een groep bestaat uit max. 4-5 mensen.
 • Alle sessies zijn online.
 • Het is op dinsdag. Er is een ochtend- en een avondgroep. Jij kiest bij welke groep je wilt.
 • Dagelijkse uitwisseling gaat via Slack.

 

ZO ZIET DE HERFSTPILOT ERUIT: 

De pilot loopt heel oktober en november 2022. We beginnen op 4 oktober en eindigen op 29 november. Eens per twee weken zien we elkaar online, en in de groep deel je wat je wilt en waar je tegenaan loopt. Deze sessies duren 1 uur tot 1,5 uur. Zorg dat je er telkens bij bent, dan heb je er echt iets aan.

Verder krijg je als onderdeel van de pilot twee keer een half uur 1-op-1 coaching met Karin, die is telkens aan het begin van elke maand (data en tijd plannen we samen in). In die maandelijkse individuele sessies van 30 minuten kijken we waar jij specifiek tegenaan loopt en maken we jouw plannen concreet en praktisch uitvoerbaar.

Voor nog meer inzichten en ahaaa-kwartjes is er begin november een groepscoachingssessie van 2 uur.

En last but not least kun je dagelijks in Slack terecht om met je medeproeflabbies te delen, te sparren en waar nodig te vragen om steun en aanmoediging.

Al deze componenten bij elkaar zorgen ervoor dat jij in het Proeflab op gang komt én blijft. Promise. 

SCHUIF GRATIS EEN KEER AAN: 

Denk je: hartstikke leuk, maar ik weet het niet, hoor. Allemaal vreemde mensen, ik ken die Karin helemaal niet, wat nou als het niks voor mij blijkt…  Snap ik volledig. Kom dan gewoon eerst een keer snuffelen aan het Proeflab. Kost niks en je zit nergens aan vast. Mail me even of je op dinsdag 4 oktober 2022 in de ochtend of in de avond wilt komen proeven.

dinsdaggroep
ochtend 10.30u - avond 19.30u

 • 4 oktober – aftrap en groepssessie 1,5 uur
 • 18 oktober – groepssessie 1-1,5 uur
 • 1 november – groepscoaching 2 uur
 • 15 november – groepssessie 1-1,5 uur
 • 29 november – groepssessie 1-1,5 uur
 • individuele coaching stemmen we samen af (dag en tijdstip in overleg)

Kom proeven aan de pilot

Het herfstige Proeflab

Pilotprijs voor twee maanden nu

(ex btw)
150
 •  

Let's join forces. Want goed voelt nu eenmaal beter.